Informacje
Robotyzacja zakładów mięsnych: Moda czy innowacja?

STÄUBLI zaprasza na bezpłatny webinar pod tytułem „Robotyzacja zakładów mięsnych: moda czy innowacja?".
Prelegent i jednocześnie ekspert STÄUBLI ds. robotyki Sebastian Dmytryk odpowie Państwu na pytania:
- Jak zwiększysz swoją konkurencyjność na rynku przetwórstwa mięsnego?
- Jak skrócić czas przetwarzania mięsa do gotowego, opakowanego produktu?
- Czy robotyzacja przynosi korzyści zarówno dla małych jak i dużych firm?
- Czy roboty ograniczają koszty i poprawiają jakość produkcji?
- Dlaczego praca z robotami Stäubli to recepta na sukces?
Sprawdź w jaki sposób pomożemy podwyższyć poziom rentowności Twojego przedsiębiorstwa!
Link do rejestracji: Industrial automation in Connectors, Robotics and Textile machinery - Stäubli (staubli.com)
Źródło: STÄUBLI

Staubli Łódź sp. z o.o.
Łagiewniki Nowe, ul. Okólna 80/8295-002 Smardzew
+48 42 636 85 04
NEWSLETTER
POLECAMY:
- Roboty mobilne - przegląd rynku 2020
- Czy powinienem inwestować w robotyzację?
- Przemysłowa Wiosna STOM 2024 zapowiada się wyjątkowo
- Praktyczna wiedza od ekspertów Beckhoff
- Raport PARP: Perspektywa do 2028 roku
- O narzędziach i recyklingu na Targach INNOFORM®
- Przemysł i logistyka 4.0 na ITM Industry Europe 2024
- 212 mln zł na automatyzację i robotyzację dla MŚP
- Hybrydowe zgrzewanie punktowe materiałów MPMS/MPC
- Dynamiczny rozwój sektora robotyki przemysłowej
- Proof of Concept w robotyzacji
- Polski przemysł potrzebuje więcej robotów - raport PIE
- Raport Międzynarodowej Federacji Robotyki - World Robotics 2024
- Dynamiczny rozwój robotyki w Europie - Raport IFR
- Forum Cobotyki 2024 po raz czwarty
- P-Weld – Zrobotyzowane Rozwiązania w Spawaniu
- Ulga na robotyzację - do kiedy można skorzystać?
- Niemal 217 mln zł na automatyzację i robotyzację
- Rządowa Strategia Produktywności 2030
- Zrobotyzowany przegląd targów branżowych 2025
- Pięć trendów kształtujących przyszłość robotyki
- Intec i Zuliefermesse inaugurują targowe spotkania w 2025 roku
POWIĄZANE





