Robotyzacja zakładów mięsnych: Moda czy innowacja?

STÄUBLI zaprasza na bezpłatny webinar pod tytułem „Robotyzacja zakładów mięsnych: moda czy innowacja?".
Prelegent i jednocześnie ekspert STÄUBLI ds. robotyki Sebastian Dmytryk odpowie Państwu na pytania:
- Jak zwiększysz swoją konkurencyjność na rynku przetwórstwa mięsnego?
- Jak skrócić czas przetwarzania mięsa do gotowego, opakowanego produktu?
- Czy robotyzacja przynosi korzyści zarówno dla małych jak i dużych firm?
- Czy roboty ograniczają koszty i poprawiają jakość produkcji?
- Dlaczego praca z robotami Stäubli to recepta na sukces?
Sprawdź w jaki sposób pomożemy podwyższyć poziom rentowności Twojego przedsiębiorstwa!
Link do rejestracji: Industrial automation in Connectors, Robotics and Textile machinery - Stäubli (staubli.com)
Źródło: STÄUBLI

95-002 Smardzew
+48 42 636 85 04
- Roboty mobilne - przegląd rynku 2020
- Praktyczna wiedza od ekspertów Beckhoff
- 212 mln zł na automatyzację i robotyzację dla MŚP
- Hybrydowe zgrzewanie punktowe materiałów MPMS/MPC
- P-Weld – Zrobotyzowane Rozwiązania w Spawaniu
- Ulga na robotyzację - do kiedy można skorzystać?
- Zrobotyzowany przegląd targów branżowych 2025
- Webinary Beckhoff – dostępne online
- Estun inwestuje w Polsce
- Raport: Przegląd Rynku Robotów Współpracujących (Cobotów)
- Jak zwiększyć efektywność AGV? Radarowe czujniki w akcji
- Raport: Rynek robotów mobilnych AGV i AMR w 2025
- Nowe funkcje usprawniają pracę inżynierów i programistów
- Monitorowanie i optymalizacja flot robotów
- Konkretnie o Automatyzacji – praktyczne spotkania dla przemysłu
- Moduły liniowe Bosch Rexroth przyspieszają automatyzację
- Jak wybrać system ERP idealny dla firmy produkcyjnej?
- EMO Hannover 2025 – centrum innowacji przemysłowych





