Małymi krokami w stronę Przemysłu 4.0 w produkcji spożywczej - Online [27.5.2021]

Firma Balluff zaprasza 27 maja 2021 do udziału w webinarium pt. Małymi krokami w stronę Przemysłu 4.0 w produkcji spożywczej.
Wyzwania, przed jakimi staje branża spożywcza, wymagają od przedsiębiorców reagowania na zmiany na bieżąco. Zobowiązani są oni do prowadzenia produkcji na wysokim jakościowo poziomie, która będzie spełniała oczekiwania i potrzeby konsumentów oraz odpowiadała regulacjom prawnym. Transformacja cyfrowa to wsparcie w rozwoju branży spożywczej, w zwiększeniu wydajności produkcyjnej i efektywności pracy.
Zapisując się na szkolenie, dowiesz się, jak wygląda sytuacja Przemysłu 4.0 w branży spożywczej, poznasz aktualne trendy oraz implementacje innowacji w ramach przygotowanego przez trenera studium przypadku.
-->ZAREJESTRUJ SIĘ JUŻ TERAZ
Agenda spotkania on-line:
- Aktualne trendy w branży spożywczej.
- Czym jest Przemysł 4.0?
- Aktualne trendy w ramach Przemysłu 4.0 w branży spożywczej.
- Case study czyli przykłady rozwiązań prosto z branży.
27 Maja 2021
Online





